Interim HR

Richter Lieffering

Interim HR

person

Beschikbaar vanaf 1 september 2017

Per 1 mei 2018 rond ik mijn opdracht als HR Manager a.i. Xtrasource af. Vanaf 7 mei 2018 ben ik beschikbaar voor een volgende interim opdracht voor 2 tot 4 dagen per week.

Samenvatting interim ervaring

Sinds 1998 heb ik op interim basis HR-functies vervuld voor opdrachtgevers in diverse sectoren zoals Onderwijs, Zorg, Gaming, Overheid, Verzekeringen, Bouw, Engineering, Voedingsmiddelen en SW. Rollen die ik heb vervuld zijn:

- HR Business Partner a.i.
- Projectleider HR a.i.
- Manager HR a.i.

Mijn kracht is het schakelen tussen uitvoering en strategie en tussen HR en de lijn. Een veelzijdige doener met overzicht en visie waarbij ik streef naar een mensgerichte aanpak vanuit een scherpe bedrijfskundig blik.

"

Richter heeft zich in een zeer complexe reorganisatie bewezen als projectleider, rechterhand en sparringpartner. Richter werkt zorgvuldig, gedegen en met respect voor organisatie en medewerkers.

"

- Hilda Barnhoorn - Directeur IrisZorg

Altijd een oplossing

Neem vooral contact met mij op indien u nu of op termijn op zoek bent naar een ZZP-er voor een interim HR-opdracht. Ik kan u altijd een stap verder brengen. Ofwel omdat uw vraag matcht met mijn profiel en beschikbaarheid. Ofwel door u in contact te brengen met een van mijn werkvrienden die zou kunnen matchen. Mocht dat niet tot een match leiden dan kan ik de werving en selectie van een interim voor u verzorgen of u in contact brengen met een bevriend bemiddelingsbureau. Een oplossing is altijd voorhanden.

Interim HR opdrachten

Strategisch Personeels Plan

Beschrijving project

Groei Jaludo

Beschrijving project

Ontwikkeling HR-processen

Beschrijving project

Reorganisatie management structuur

Beschrijving project

Opzetten Shared Services

Beschrijving project

Ontwikkelen PA/SA processen

Beschrijving project