Loopbaancoaching

Richter Lieffering

Loopbaancoach

person

Voor wie?

Loopbaancoaching door Richter is geschikt als u op een persoonlijke en methodische wijze uw loopbaanvraag wilt beantwoorden. Clienten met de volgende concrete vragen hebben een loopbaan advies traject bij Agree Management gevolgd.

  • Ik denk dat ik dit werk niet wil blijven doen tot aan mijn pensioen. Maar wat dan wel?
  • Ik voel me niet meer thuis in de business waarin ik werk. Welk werk in welke sector zou goed bij me passen?
  • Ik heb ontslag gekregen en wil deze kans benutten om eens grondig te onderzoeken welk werk echt goed bij me past.

"

Ik heb een hele fijne en leerzame tijd bij Richter gehad. Het was fijn om met hem te sparren over de juiste strategie. Hij heeft mij een zeer goed beeld gegeven over de persoon die ik ben en mag zijn. Ook het inzien van mijn kwaliteiten vond ik heel belangrijk en fijn. Ik was op een dood spoor beland en door de gesprekken en opdrachten van Richter heb ik meer openingen en zelfvertrouwen gekregen.

"

- Remco

Oplossingen

1. Loopbaan scan. Een kort traject gericht op de volgende stap in uw loopbaan aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst en drie gesprekken.
Tarief: 500 euro excl. BTW. In uitzonderlijke gevallen een aangepaste prijsstelling voor particulieren.

2. Loopbaan herorientatie. Een grondige aanpak, met als invalshoek de logische niveaus van Dilts en Bateson (uw missie, identiteit, waarden/overtuigingen, capaciteiten, gedrag en omgeving) met als uitkomst een realistisch loopbaanplan. Het traject bestaat uit een combinatie van huiswerkopdrachten uit een speciaal ontwikkeld werkboek en een zevental gesprekken.
Tarief: 1500 euro excl. BTW. In uitzonderlijke gevallen een aangepaste prijsstelling voor particulieren.

Vrijblijvende intake?

Heeft u een loopvraag? Neem gerust contact met mij op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen of het loopbaan advies traject van Agree Management de juiste oplossing is voor uw vraag.